Welkom bij de Website van BijEnErmelo. De website van imkers voor imkers en bewoners in Ermelo. Kijk rustig rond. Begin bij onze hoofdpagina 

Over de Website van BijEnErmelo

De website van BijEnErmelo heeft twee soorten inhoud:

  • Publiek: Toegankelijk voor iedereen. Het private deel is grotendeels voor je verborgen. Klik je op een private link dan krijg je een melding dat betreffende pagina privaat is. 
  • Privaat; Alleen toegankelijk voor leden van BijEnErmelo. Leden moeten inloggen om het privaat deel met de clubpagina’s te zien.

Over de vereniging

Welkom bij BijEnErmeloDe leden van de Bijenhouders Vereniging Ermelo houden zich bezig met bijenhouden waarvoor we standplaatsen in Ermelo hebben.
We zijn blij als de inspanning van de bij en imker word beloond met honing welke door ons wordt verkocht.

Gezamenlijke sociale activiteiten zijn: fruit bestuiving, gezamenlijke inkoop, koninginnenteelt voor en door leden, heide dracht, lezingen, excursies, BBQ en leden bijeenkomsten.

We zijn als Afd. Ermelo onderdeel van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging en bestaan ruim 30 jaar met meer dan 50 actieve leden.

De Bijenstal bij de Schapedrift

Bij de schaapskooi staat ons infocentrum en de bijenstal waar we demonstraties imkeren geven. Hier worden ook de toeristische bijenfeesten gehouden en er is echte pure honing uit Ermelo verkrijgbaar.