Koningwinter uitslag.

Koningwinter is alweer vertrokken en we maken ons op voor de start van ons bijenseizoen 2021. Inmiddels zijn de ingezonden foto’s beoordeeld en er zijn 3 foto’s in de prijzen gevallen. Natuurlijk waren er heel veel meer leuke foto’s. Dat maakte de keuze wel erg moeilijk. Later in dit jaar kun je voor de herkansing gaan. Houd de website in de gaten. Onze website heeft er in ieder geval een leuke fotocollage aan overgehouden.

De grappigste foto

Ed

De origineelste foto

Emma & Koen

De mooiste, opgaande in het winterlandschap

Peter

Elke winnaar krijgt een cadeaubon van Het Bijenhuis uit Wageningen ter waarde van 10,00 euro.

Namens het bestuur,

bedankt voor jullie inzendingen.

close

Abonneer op onze nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.