Eindelijk het is zover. Onze eigen Internetsite BijEnErmelo.nl officieel in de lucht!  Het internet is de toekomst en wij zijn er bij!

Internetsite BijEnErmelo.nl officieel in de lucht!

Internetsite BijEnErmelo.nl officieel in de lucht!

We zijn “on-line”, zegt de voorzitter enthousiast. En of ik daar een stukje over wil schrijven.
Het afgelopen jaar heb ik al zéker zes blogjes aangeleverd voor deze site, maar ik begrijp nu dat deze blogjes op een site stonden niet nog niet officieel  “on-line” was? Voor spek en bonen dus, om maar te zwijgen over de kat.

De toekomst van Internetsite BijEnErmelo.nl

Vanaf nu wordt alles dus anders en zal de Ermelose Bijenvereniging een enorme ontwikkeling gaan doormaken. We gaan uiteindelijk zelfs via de site honing verkopen begrijp ik. Als u in de toekomst ergens een zwerm bijen tegenkomt waarvan u denkt: “Die hoort hier niet!”, dan kunt u via de site hulp van imkers inroepen om de zwerm te komen scheppen. Vermoedelijk is een beller nog altijd sneller, maar de 06-nummers staan ook vermeld begrijp ik.
Er is door een paar mensen hard aan gewerkt en eindelijk is het dan zover. De lente is zojuist begonnen; de bijen vliegen en ook de site is in de lucht. Het internet is de toekomst en wij zijn er bij!

dick leene maart’22